Over ONS

De theatermonologen van Geschiedenis in levende lijve worden gespeeld door Rob Hertog en Marc Eikelenboom. Op dit moment zijn drie historische figuren ontwikkeld als theatermonoloog. De theatermonologen zijn als losse voorstellingen te boeken voor in de klas en op bijeenkomsten voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

 

De beschikbare voorstellingen:

 

Onze geschiedenis

Geschiedenis in Levende Lijve is in 2008 gestart als project van de afdeling Erfgoededucatie van het Erfgoedhuis Zuid-Holland. Vier leden van het projectteam hebben besloten om het project over te nemen en hebben op 2 mei 2012 Stichting Geschiedenis in Levende Lijve opgericht. De stichting heeft een aantal jaren gedraaid en inmiddels bestaat Geschiedenis in levende lijve weer als project. De acteurs van Proluder hebben Geschiedenis in levende lijve opgenomen in hun eigen aanbod.

Voorstellingen Willem van Oranje @ Open Monumentendag Delft

Komende zaterdag 13 september speelt Willem van Oranje twee voorstellingen (12:00 en 14:00) tijdens Open Monumentendag in Delft. De theatermonoloog duurt ongeveer 30 minuten en is leuk én leerzaam voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Deze voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Wees welkom!

Za 13 september 2014
Voorstellingen starten 12:00 en 14:00 uur
Locatie: Meisjeshuis, Oude Delft 116 in Delft

lees verder