theatermonologen onderwijs

De theatermonologen zijn zeer geschikt voor kinderen van het basisonderwijs (groepen 7 en 8) en jongeren op het voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo). Op dit moment zijn de monologen van Willem van Oranje, Hugo de Groot en Benedictus de Spinoza te boeken.

De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten. Na afloop van de voorstelling is een nabespreking met de acteur. Hierbij is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. Voorafgaand aan de komst van een van de personages worden bij het basisonderwijs de leerlinglesbrief en docentenhandleiding toegestuurd ter voorbereiding. 

 

Specificaties per voorstelling:


Kosten

De prijs van de voorstelling van 1 personage is afhankelijk van de groepsgrootte. De voorstelling kan zowel in de klas (kleinschalig met 1 klas) als in een aula/speellokaal of theaterzaal (meerdere klassen) gespeeld worden. Informeer naar de mogelijkheden.


Alternatieve mogelijkheden?

Uiteraard zijn er naast bovenstaande reguliere voorstellingen meer mogelijkheden. U kunt de historische figuren uitnodigen voor een opening of een andere historische activiteit. Ook kunnen we voor u andere historische figuren ontwikkelen. Kijk bij Boekingen op maat voor uitgebreidere informatie.

 

Voorstellingen boeken

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om een voorstelling van Geschiedenis in Levende Lijve te boeken via info@proluder.nl

Voorstellingen Willem van Oranje @ Open Monumentendag Delft

Komende zaterdag 13 september speelt Willem van Oranje twee voorstellingen (12:00 en 14:00) tijdens Open Monumentendag in Delft. De theatermonoloog duurt ongeveer 30 minuten en is leuk én leerzaam voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Deze voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Wees welkom!

Za 13 september 2014
Voorstellingen starten 12:00 en 14:00 uur
Locatie: Meisjeshuis, Oude Delft 116 in Delft

lees verder